13.4.13

Banyak cerita .


Hye . Assalamualaikum ? :D
Ekceli , x de la banyak mana cerita pungg .
Just nak adakan cerita and memang ada untuk diadakan kerana
mungkin dah memang ada untuk diadakan kerana  ada. -.-"
mesti "sakit gila hati aku" bila korang baca ayat tu kan ?
Ahaks XD

Okey lah , now Hazirah happy sesangat sebab..
Hazirah ada kat rumah sekarang ni tapi happy ni tidak
akan kekal lama kerana ia untuk 10 jam je . Ekceli tak sampai
10 jam pun . Means Hazirah outing tadi pukul 8 pagi
sampai pukul 6 . Pukul 6 ? Takdelah 6 sangat .
Sebelum pukul 6 , tak termasuk perjalanan + traffic light
segala bagainya . Maigadd ~ :o

10 jam . Ehh , 8 jam ... sebenarnya tak cukup untuk Hazirah .
Kalau boleh Hazirah nak 24 hours every time kat rumah .
Home sweet home but pernah tak wujud words
"Hostel sweet hotel".
Dengar pun mmg x sedap . Tak sesedap 
"Home sweet home" :/

U know , May ni Hazirah akan menghadapi satu ujian .
Sebenarnya Hazirah setiap hari ada ujian . Itu namanya PBS .
Yang ni lain daripada lain . Ni ujian yang macam kat sekolah rendah tu .
Sekolah rendah ? Aucch , talk about sekolah rendah .
Hurrrmm , **menitis**
I MISS SO MUCH my primary school .
SK Pengkalan Pegoh tercinta .
Di mana terciptanya kenangan , aq tergelincir jatuh tangga ,
kenakan cikgu balik beramai-ramai (cruel yeah) ,
cikgu gelakkan aku dekat kelas dengan funnynya ,
1 kelas wajib ckp bahasa cina ,
and banyak lagi . Tapi yang paling gegila tak boleh lupakan
ialah bersama kawan-kawan :(

oK , Tak mau cerita dah . Dah nak habis dah tisu ni .
Tula , mmg banyak ceritakan sampai korang pon
tak nak bacakan ? Tak pela , harap-harap
apa yang aq harungi kat asrama ni akan menjadi
sesuatu yang aku akan kenang suatu hari nanti sampai
habis tisu satu lori . :D



Sebenarnya banyak lagi gambar . 
In sha allah Hazirah akan letak dalam entry seterusnya .
Tengah urgent ni nak cepat ! ok la bye .

P/S : Good Luck To me ~ Peace (Y)

1 comment:

Syafiq Muhammad said...

ASSALAMUALAIKUM , DENGAN SUKACITANYA DIMAKLUMKAN DISINI ADA G.A TERBESAR MEI, MEMANG AWESOME . HADIAH TOP REFERRAL SEHINGGA RM150.++ . JOM JOM . ADA BANYAK LAGI HADIAH . ANDA DI TAG #353
LINK TAGGING :
http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/tagging3.html
link G.A :
http://officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html