31.12.12

Siapa nak Request Cursor or Header Free TAMAT ~

Hye :) 
Firstly , Hazirah nak mintak maaf sebab lambat .
Sepatutnya kol 10.00 AM or 11.00 AM tdy .
Ni dah kol 12.30 dah . Huhuhu .

Secondly , Hazirah nak ucapkan ribuan Terima Kasih kepada 
org blogger comel yang sudi mengejoin kan diri .
Tujuan utama Hazirah buat Segmen camni adalah..

1) Merapatkan silaturahim antara blogger . **sangat :p
2) Mencabar diri Hazirah . (Well ~ Hazirah lebih kurg newbie lgy
dlm membuat brgn blog ni . Tgh asah prg lah katakan )
3) Hazirah bosan waktu cuti. tak de wat pape . Saja nak buat header
or cursor kepada blogger . **Kerja Amal lah katakan

OkOk . Hazirah tahu korang dah tak sabar nak tengok header
kiut-miut korang tuh :3 Sebelum tu..
Hazirah nak mintak maaf jugak kepada sesiapa yang tidak
berpuas hati / berminat dengan header dia .
Tpy x pe.. kalau korg nk yg lain.. 
PM Hazirah di  FB Hazirah ini .

|
|
|
|
V

  Kepada yang minta header :















  Kepada yang mintak cursor :

















Nota  Hidung : Korg boleh resize cursor/header
korg kalau korg x suka saiz yg Hazirah bwat .
Lgypon otak Hazirah dah jem woo .. x tahu nk buat 
saiz cursor/header korg camne.. Huhu :D


11 comments:

butterfly said...

tq

farah.fauzi said...

waaa.. time kaseh..cantek cantek.. :)

Shazreena Shukri said...

jom join giveaway ni..hadiah gempak :)

http://shazreena-reena.blogspot.com/2013/01/new-year-giveaway-by-shazreena-shukri.html

yana yani said...

tq dik..cantik sgt :)

✿A I N A A✿ said...

comel sungguh!!!!! wahhhh...

Dayah zul said...

wah comel2..suka2..thanks..hehe

afinas zulkifli said...

serious cantik ! kreatif gila :D

jaakechik said...

wah comel2 belaka... pandai awak buat yer... btw, blog anda telah berada di dalam bloglist jan-feb blog saya..

http://www.jaakechik.com/2013/01/bloglist-jan-feb-2013.html

Syara Nur Qistina said...
This comment has been removed by the author.
Syara Nur Qistina said...

Thanks ye awak comel sangat...:)

Syahira Adisa said...

hahah! cutenya. terima kasih awak. sebagai penghargaan. saya dah follow blog awak. selamat berkenalan! (: