24.12.12

New Year Giveaway by Sheera Aya




Assalamualaikum pembuka bicara,
Buat anda yang membaca ini ,
Harini Hazirah join GA Sheera Aya ,
Klik sini kalau nak join sekali .

Abg-2 , Kakak-2 dan adik-2 ,
Mai la join kalau x nak rugi ,
Hadiahnya teramatlah menarik ,
Kalau tak percaya Klik sini ,

Najwa ,Difa and yaya ,
Hazirah tag korang untuk join ,
Hazirah dah tag tu cepat2 join ya ,
Klik sini jangan klik tempat lain .

Now Hazirah tak nak dah berpantun..
 Hazirah nak bercerita tentang
perbualan hazirah ngn kawan Hazirah plak .
Btw ..



"Pada suatu petang, Hazirah pergi berjalan2
di kawasan rumah Hazirah . Tiba-2 Hazirah ternampak 
kawan lama Hazirah..."









Huhuhu . Best tak ? "Bosan?"
Huh :'( Hazirah tahu , Hazirah tahu :D
FYI , Hari ini Hazirah memang bersemangat bagai ..
Asyik buat header untuk sepupu/kawan Hazirah je ;)

Now , Hazirah nak bagi sign name untuk Sheera Aya pula :)
Hope Kak Sheera sudi menerima hadiah yang x seberapa sgt .




Sebenarnya Sign name ni ikhlas dry hati Hazirah .
Jangan lah pulak ada yang kata :
"Eh.. Hazirah rasuah ni ."
Huhu . 
Hazirah nak cakap yang ini
Bukannya RASUAH tpy BUDI BAHASA 


Entry ni dah sampai kepenghujungnya ,
Andai terkasar bahasa mohon dimaafi ,
Terimalah saya sebagai pemenangnya ,
Wahai Sheera Aya yang baik hati :)

Huhuhu 
Bye dan Assalamualaikum 

10 comments:

Sheera Aya said...

Be alert!Aya dah listkan semua link yg join GA aya ni. Tapi aya tak boleh lagi confirmkan yg korang adalah peserta GA ni sebab nak pastikan syarat wajib ditepati iaitu follow Blog Sponsor dan Like fanpage sponsor.

So, kat sini aya mintak jasa baik semua untuk letak FB ID korang kat ruangan komen beserta no.rujukan/link entry korang yea. Maaf sebab tak mintak daripada awal. My mistake.

http://www.sheeraya.my/2012/12/semakan-peserta-ga-by-sheera-aya.html

Shazreena Shukri said...

datang dr giveaway yg sama...cute blog..done follow...

http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

singgahlah blog saya :)

Iema Gurlz said...

hye...
dr segmen yg same
iema dtg singgah ^^
meh singgah sini
-> http://www.iemagurlz.my/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

cik Leaa said...

join dari segmen yg sama (:
done followed dear, good luck ^^

http://leashizuka00.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

Sheera Aya said...

jemput singgah ke senarai peserta New Year Giveaway by Sheera Aya. Boleh berblogwalking tambah kenalan. & thanks join my Ga. :)

http://www.sheeraya.my/2012/12/senarai-peserta-new-year-giveaway-by.html

p/s untuk komen terbanyak, aya kira termasuk komen reply owner.

Mimie Najib said...

salam knjungan dari segmen yang sama.. kalau sudi meh la singgah sini.. :-

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

gud luck ya.. ! ^_^

Cik Aichrah said...

singgah sambil follow dr GA y sama ^^
jemput singgah n follow jgak yer ^^

http://aichrah.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

fara tyqa said...

fara dr GA yg same .
singgah sini n follow . =D
gud luck ! =)

http://daxkechixsonly.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

Anith Amalina said...

salam ~
dri GA yg sama ~
http://anith-amalina.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html
done follow ~ follow balik k ;))

Secret Of Shaila said...

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama Jalan-jalan sambil follow..^^ jemput singgah+komen blog saya^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html