30.12.11

◤New Year New Resolutions◥

Salam sumer , 
1st saya nak ucapkan :-
-
-
-
-
-
Cuti sekolah dah nak habeeh, Lagi bape hari je nak sekolah..
Hari ni ialah hari terakhir bulan 12 tahun 2011..
Besok plak tahun 2011..
Yeay , saya semakin meningkat usia..!
Tapi , tahun depan nak UPSR , ayah ngan ibu suwuh baca
buku banyak-banyak.. 
Hhhmm , nak jadi pandai lhaa katekan..
Skang ni aq dah mula start baca buku...

Tak nak hampakan impian ibu ngan ayah suwuh dapat 5a
ngan masuk asrama.. (Anak solehah)
Hish, x sabar nya besok... (Apa yg x sabarnya)..
Nak khawin ke? Hamboihh , aq muda lagi..
Sepatutnya pikir pasal pelajaran ini tak,
Ye lhaa , x sabar besok sebab nak gi D.B.I
nak tengok bunga api sambil jalan-jalan round 1 Ipoh..
Sambil jalan-jalan , Cari makan.. HEHEHE`


Hye , banyak dah ni lari tajuk.. Se
benarnya nak citer pasal `NEW YEAR NEW RESOLUTION'
Atau lebih di kenaali sebagai:
`TAHUN BARU AZAM BARU'

Azam saya tahun 2011 ni adalah:
(bunyikan drum)
(Jenk-jenk-jenk)
-
-
-
-
1) Nak dapat Lima A, 
2) Sama seperti di atas.
3)Nak masuk asrama.
4) Sama seperti di atas.
5)Nak jadi orang yang berguna kpd masyarakat dan negara..
6) Nak lagi , tengok kat kotak wishlist kat blog ni,
Kat `WISHLIST PART'..

Selesai dusah Azam saya.. Azam korang plak,apa?
Hope korang sudi kongsikan di kotak komen @-@



Bubbye All Readers..! Selamat tahun baru...
^◕‿◕^



2 comments:

Papa PUSS said...

salam

happy new year ye..;)

JiahHazirah said...

Hahaha,happy new years all.. Jum ramai2 tegok bynga api..