14.9.13

Hari Koko RPS



BONJOUR <3

25.8.2013 :)
Actually , Hari Koko ni dah lama berlaku ...
Tpy aku baru nak update pasal benda ni -.- Lol
Better la daripada tak update langsung kannnn :D

Siapa yang ada masa Hari Koko RPS ni ?
Nampak tak makhluk2 yang memakai baju ala-ala muslimah
bewarna pink ? Ye , Itulah zarah-zarah yang terdapat dlm
kelas 1 Begonia :D

Gerai kitorang berada di barisan hadapan sekali menghadap 
Dataran Amal . Gerai nombor 9 ok . 
Kalau korang beli kupon msty nampak ehh gerai kitorg .
Huhu~ Gerai kami menjual Float Ice Creaammm :)
Tu je , tpy kami pun ada menjual air mineral
botol besar dan botol kecil .
Tak sangka , jual mineral water pun laku ehh .








*Dorm mate . Haha :D

Tu je kot gambar . Senarnya banyak lgy , tpy ntah ke mana xp 
Kalau ada lgy gmbr lgy Faiqah masukkan , aku update iye :)

Awesome Begoniaz <3

2 comments:

tenku butang said...

Comelnya header tuuu.. cuteee..

Haiii.. done follow sini no. 219
Jom follow me back yunk..
Salam kenal yea..
http://tengkubutang.blogspot.com/

tenku butang said...

jom join Giveaway teman.. banyaaaakk hadiah Awesome untuk dimenangi!