6.12.12

Giveaway Oh my birthday ! by Fatin Nazurah


Hye Awak ! Awak ? Ye awak .
Awak... Awak-awak ?
Awak-awak.. ? 
Ye.. Awak-awak sekalian . -,-

Hehe . Sori , mereng sedikit tadi . 
Tudey Hazirah nak+mahu+hendak+ingin
join sebuah giveaway dari Si Blogger Comel Bijak lagi Baik Hati
iaitu  Cik Nazurah . 

You know why , because the prize is AWESOME . 
Don't trust ? Let's check it down :

1. Rantai Silver x1  By Jaja Sutera
2. T-shirt Muslimah x2 By MoonMay Fabulous Close
3. Angry Bird Keychain x3 by Greenpanda
4. Doodle x2 , Topap Maxis x1 by Azzah
5. Simple Long Cardigan Pink , yellow , blue  x3 By FANATIQUE
6. Shawl x1 By Dieya Collection 
7. 2 unit brooch for 1 winner by Hotz Mumma-My Blog-mY STORY-My Life
8. Gift box chocolate By Ri Do Ma 
9. Header Awesome * Transparent * x2 & Cursor x2 by Zurah

Awesome tak ? Awesome kan ? Hehe .

"Eh Hazirah . Betul la cakap awak. Awesome
gegiler hadiah dia. Nak join la "
"Apa ? Awak nak join ? "
"Ya , saya nak join . Camne ye nak join "
"Kalau awak nak join jugak . Ada syarat2nya ? "
"Apa syaratnya ? Walaupun terpaksa menghadapi 
lautan api , saya tetap mahu join "
"Syarat-syaratnya ialah... saya cop dulu
hadiah no. 5 warna pink tak pun warna biru
atau kuning tu :) Hehe . "
"Hurrmm :/ OkOk , rileks la , kan
ada tiga . Awak ambik 1 , saya ambik 1 .
Sekarang saya nak tanya apa syarat-syarat dia ?"
"OH . Lupa . Hehe . Syarat-2syaratnya ialah
sila ke link dibawah ini 
"Ok la , Bye saya nak gi dulu. Nak join ni . "
"Hye . Cepatnya.. Ok la Bye . Btw , Tarikh tutup dia
tak pasti lagi and.. mabe sehingga 100 peserta "
"Oh Ok . Bunch of Thanks for you for the information"
"Its Ok . Ajaklah org lain lagi untuk join tau .
Hazirah pon nak ajak/tag 
untuk join GA ni ;) '
"Ok ;) "

SPECIAL ENTRY FOR DIEYA COLLECTION

Hye . Disini Hazirah nak cakap-cakap lagi..
Yang ni ialah SPECIAL ENTRY FOR DIEYA COLLECTION .
DIEYA COLLECTION ? Apa tu ?
Kalau korang nak tahu , itu ialah online shop . 
Kalau korang malas nk keluar rumah gi shopping . 
Korang boleh shooping online je . Zaman dah moden la katakan.
^
|
|
Jangan lupa visit . Jangan tak visit tau ;)
Baru lepas ni , Hazirah visit link blog and page dia . 
Ya Tuhan.. Cantik betul barang-barang yang dijual . 
Lepas ni , Hazirah nak try la shopping online kat
Dieya Collection nie :D

Antara barang yang menarik minat Hazirah :


3D Korean Mini Watch
Jam ni teramatlah comel dan kawaii
Nak belilah :3


Dinner Bag
Serious , beg ni comel+cute sangat .
Hazirah suka :3



Cardigan .
Hazirah memang minat gegiler dengan Cardigan .
Nak beli.. tapi dekat Pasaraya tak de jual :(

Sebenarnya banyak lagi barang Hazirah minat .
Tapi , Link teramatlah slow macam siput sedut .
"Tunjuk ajar ku siputtt seduttt , Srrpp "
Teringat Maharaja Lawak Meja minggu pertama .
JOZAN <3

Ok la . TupTap Tak sangka dekat 1 jam 
Hazirah menaip . Assalamualaikum~

P/S :  Wish Me Luck :*



6 comments:

tirahzairi said...

all da best dear

nisa surihani said...

gud luck jugak awak . peace

hananhadila said...

bestnyee , hanan daa join daa ;) hanan foloe sinii :D

Ijah Onija said...

BW here! From the same GA .. Visit me back !

http://ijahstoriimorii.blogspot.com/2012/12/giveway-oh-my-birthday-by-fatin-nazurah.html

!em@ GurLz said...

hye...
iema dr GA yg sme
meh singgah sini
--> http://iemagurlz.blogspot.com/2012/12/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazurah.html

Nazurah ♥ said...

salam perkenalan . tq sudi join.gud luck . jangan lupe laporkan diri untuk cek nombor bertuah awak :)

http://nazurah-offical.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-giveaway-oh-my-birthday.html

tarikh pengumuman pemenang : 29/12/12