25.12.12

First Giveaway Special By Manja And M.M.J





Syarat-syarat :

-Follow blog MANJA *sunat -Warganegara Malaysia *mesti tau !-Like semua sponsor *WAJIB WAJIB-Mesti lelaki/perempuan *kalau lain-lain tu boleh tapi jangan yang bermasalah-Seperti biasa mesti ada blogger.com-Yang betul-betul nak join *jangan ambil sambil lewa -Korang kena buat amal sikit , klik SINI - SINI SINI - SINI - *tunggu sampai habis loading ( kalau tipu itu antara awak dengan tuhan )-Like post ini *ikut korang lahh

Cara-cara :

-Buat post yang bertajuk '  First Giveaway Special By Manja Dan MMJ '
-Lekatkan banner dekat atas  tuhh dan backlink kan ke entri ni
-First buat cerita fasal hobi korang yang paling pelik
-Second buat cerita fasal komen blog manja
-Buat entri yang menarik , debam , debom , kebaboomm !
-Publish entri korang then letak link tuh dekat comment post ni .
dan jangan lupa tag seberapa banyak yang korang nak *pastikan dia tahu 

Pemilihan :

1.Berdasarkan random.org 2Berdasarkan entri yang paling menarik , debam , debom , kebaboom . 3.Berdasarkan komen yang diberikan 4.Top refferal

Assalamualaikum pembuka bicara,
Buat anda yang membaca ini ,
Harini Hazirah join GA MMJ And Manja ,
KLIK SINI kalau nak join sekali .

Abg-2 , Kakak-2 dan adik-2 ,
Mai la join kalau x nak rugi ,
Hadiahnya teramatlah menarik ,
Kalau tak percaya Klik sini .


Topup , Blouse dan Fail Rilakkuma ,
Itulah hadiah yang bakal dimenangi ,
Sebenarnya bukan itu sahaja ,
Bnyk lgy yg menarik spt Spek mata hello kitty .

Cakap pasal Hadiah.. Hadiah nya best giler.. Tak percaya ?
Klik Sini



Meriah tak 
Meriah+menarik+meletup+kebabum kan hadiah dia ?

Now .. Cuba korang tengok cara-2 join GA ni..
Dia minta untuk menulis "Hobi Yang paling Pelik"
*Wahh :o Susah wehh . Apa aku nak tulis ni . Aq ada hobi pelik ke ?

*Huh ! Adalah . Benda tu baru je lepas aq bwat .

Hobi Pelik Hazirah
= Hazirah memang suka tidur sampai lewat malam . Kalau korang nak tahu ,
paling lewat Hazirah pernah tidur ialah 3 pagi . Tapi masa tu Hazirah tak ngantuk
langsong . Nak tahu apa yg pelik ? Hazirah nak tidur sampai lewat malam..
Tapi tiba2 rasa cam nak tertidur . Apa Hazirah buat ?
Yoww ! Hazirah pasang earphone lagu Justin Bieber kuat-2 pastu
guling-2 atas katil :o Wahh , Pecah lobang . Bila dah penat berguling ,
Hazirah sambung la menghadap lappy . Rasa mengantuk lagi..
Benda perkara yang sama diulangi :)

Now , Hazirah nak komen blog Manja .



About Blog Manja
= Heii Manja . Hazirah taa tahu nak cakap apa..
But blog Manja sweet sangat . Simple , kemas dan menarik .
Hazirah suka blog Manja sesangat dari segi Colour Blocking dia..
Pink + Putih = Ohssem 
Hazirah nak bagi markah boleh .
100% A . Hahaha . Dah macam ujian plak .

Semua syarat telah dipatuhi,
Hanya tinggal menunggu keputusannya nanti,
Saya meletakkan harapan yang  tinggi,
Harap-harap dapat menang GA ni.

Pantun ni dah sampai kepenghujungnya,
Andai terkasar bahasa mohon dimaafi,
Terimalah saya sebagai pemenangnya,
Wahai Cik penganjur yang baik hati .


Now . Tag Section .
Hazirah nak Tag : 


And.. KALAULAH Hazirah mng Random , Hazira cop dulu tau
Blouse Saiz M . Saiz baju Hazirah saiz M Ok .
Kalau ada org yang dah cop dulu Blouse , Hazirah cop
Spec Hello Kitty :3

Ok , Bye ~ Assalamualaikum 


*Comelkan banner ni :3


2 comments:

manja_@in said...

Terima kasih join - nanti kena ingat group and number eh . Sng nak bagi hadiah .

Farah Shahirah said...

jemput join GA saya http://belogfarr.blogspot.com/2012/12/giveaway-18th-fs-for-you.html :)