26.11.12

Cik Lyeen's Giveaway




Cantik banner :B
Siap ada Rilakkuma lagi . Hazirah suka , Hazirah suka !
Mmwehehehe , Cute la (Y)

Hye dan Asalamualaikum..
Buat kali ke BlaBlaBla selama Hazirah mengejoin GA , Hazirah nak join GA ni .
Kalau korang perasan semenjak dua menjak ni Hazirah asyik join
GA je kan ? Hahaha. Almaklumlah , sekarang ni kan
musim durian  , ehh , rambutan . Salah-salah . 
Sekarang ni kan musim Giveaway+Contest+Segmen !
Dan juga... musim rebut hadiah ! Wee~

Di tengahari yang mulia disertai matahari terpacak
diatas bumbung rumah , Hazirah mulai dengan
Bismillah mengejoin GA ni . 

^
|
|
Klik Jangan Tak Klik tau ^^
Hahaha , sape yang tak klik tu .
Mak aiihh , ruginya . Jangan scroll ke bawah tau !
!Ini satu amaran !

Hahaha~ Siapa yg scroll ke bawah ni mesti join GA ni kan ?
Dan..mungkin ada segelintir yang tak join scroll ke bawah juga :/
Maybe . "Jap , jap . Apa yang kau kecoh sangat ni Hazirah...
Tak habes2.. rugi-2 . "  Hahaha . Let's check it out the
awesome prize .

HADIAH-HADIAH
Tudung Bawal Balqis/Roses
Syria Balqis/Roses
Shawl Half Moon Sakura
Shwal Half Moon Rose
 Shawl Tiara
Shawl Sophie
Tudung Chiffon
Tudung Bawal Pelangi
Tudung Bawal Checkers
Tudung Bawal Beads
Tudung Bawal Printed
Syria Chiffon 
Pashmina
Inner

Hadiah dia teramat-amatlahh + double + triple awesome . 
For muslim girl may talk like that .
Rugi tau kalau korang tak klik tadi.. Hahaha . 
Ni mesti ada yang pergi scroll ke atas balik nak join kan ?
Buat kali ke dua :)
Oklah oklah . Penat makan kerepek :p
Hahaha~ Merepek lagi .
Ish3x . Hazirah..Hazirah...  :D
Cepat join sebelum :

31 Disember 2012

Hazirah nak tag :

Misz Jay.

*Donee ikut syarat2x kelayakan mengejoin GA ni ;)

P/S : Hazirah Nak menang GA ni + awesome prize tu sangat2x .
Doakan Hazirah kay . Amin~


16 comments:

Farhah Nurhanis said...

Assalamualaikum . Datang dari segmen yang sama . Jom ke blog Hanis pulak :-)

http://xoxo2905.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

!em@ GurLz said...

hye...
iema dtg dr GA yg sme
meh singgah blog iema
http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Iezwa Wawa said...

Hyep! Datang dari GA yg sama. Jemput ke blog wawa
http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

..> Jemput jgak join GA wawa. Bnyk hadiah menarik untuk anda~
http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tambah-followertwitter.html

secret of us said...

salam..^^

datang + follow dari segment yang same..

Jom ke blog saya..
http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Fyzaa Chicc said...

Salam , Hi ! BW dari segmen yang sama , done follow your blog , niceeee !


http://fyzaachicc.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Nur Syahira said...

drop comment here.....nice blog !! hehehe..

jom drop comment di entry sy ?tu kalau sudi lah... T_T
good luck yup ^_^


http://imnursyahira.blogspot.com/2012/11/ga-cik-lyeens-giveaway.html

NURUL IZZATI said...

dari GA yang sama . jangan lupe singgah n follow blog zati ye ..:)

http://sicomotizati.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

follow me :)

NURUL IZZATI said...

dari GA yang sama . jangan lupe singgah n follow blog zati ye ..:)

http://sicomotizati.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

follow me :)

NURUL IZZATI said...

dari GA yang sama . jangan lupe singgah n follow blog zati ye ..:)

http://sicomotizati.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

follow me :)

Nur Haziqah said...

http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/segmen-by-cik-lyeens.html

sila lah komen dari segmen yg sama..

Nadrah Zulkifly said...

Salam, hiii > . <
Saya dari kumpulan 16 (Cupcakes Yam)
dari segmen yang sama <3
Jom BW ke blog saya jugak :D
http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway_6.html

Amna for short said...

hi dear .saya dari kumpulan 16 .dari segmen yang sama.jom bw dan visit saya pulak comelll :) http://amnas-amin.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

eyka said...

Salam perkenalan,datang dari GA yg sama.. Sy group Cupcake Limau.. Jemput singgah yee... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Datang dari GA yang sama , http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
Niena dah follow , jom follow semula .. =)

*sila abaikan jika dah follow .. =)

emma michiyo said...

DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
dari GA awesome tu
jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak..

http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

tlg like juga entry tu ye :P

sahy said...

Datang dari segmen yg sama..jom datang blog kita pulokk~ http://mysara-bilaakumenaip.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html